Kantarellrisotto
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Nasi goreng är indonesiskt, paella spanskt, jambalaya kreolskt och den italienska motsvarigheten på slika delikata risrätter heter risotto. Yummie, yummie… Här presenteras en på risotto med smak från vår svenska natur.
  • 30 gram torkade kantareller
  • 3 msk olivolja
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 3 dl ris, rundkornigt
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 dl riven ost
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 citron
  • Lägg kantarellerna i blöt, låt dra i 60 minuter eller mer.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.