Eftersom min frys var fullproppad med värmländska kantareller så bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och veva ihop min första risotto någonsin
Ät kantarellrisotton som en ensamrätt med spenat, kanske lufttorkad skinka eller hårdkokt ägg. Vill man ha den fylligare och jordigare kan man testa Risotto med karljohansvamp
Yummie, yummie… Här presenteras en på risotto med smak från vår svenska natur. Drag kastrullen av plattan, rör ner den rivna osten och smaka av med salt, vitpeppar och pressad citron
Denna enkla macka med svamp är en dröm. Fantastisk i kvällsmyset med en kopp te. För ja, jag använde faktiskt torkade trattkantareller, och till en början med var jag inte övertygad att de skulle bli goda att göra stuvning med
Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Barnen åt inte detta utan fick en annan rätt där ägg står med i innehållsförteckningen, amerikanska pannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.