Kalvfärsbiffar osso bucco med saffransrisoni och sellerigremolata
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 100 gr stjälkselleri
  • 1/2 citron, saft och zest
  • 1 msk kruspersilja
  • 1 tsk olivolja
  • 172 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 krm salt
  • 100 gr stjälkselleri
  • 1/2 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta Olivolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 250 gr kalvfärs
  • 2 msk ströbröd
  • 4 msk mjölk
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 ägg 2 tsk torkad salvia
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning 1 pkt saffran
  • 1 1/2 dl risoni

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.