I vissa recept förväntas man servera grytan medgremolata. Det är intressant det här, med klassiker. OssoBucco är en klassiker tänker jag, och ändå skiljer recepten man hittar sig åt ganska mycket
Servera er Osso buco medgremolatan på toppen av köttbitarna, lite ris eller potatis och rikligt med den rotfrukts-, citron- och vinstinna italienska grytbasen
Börja med att skala, gul lök, morötterna, vitlöksklyftorna. De blev fantastiskt goda, speciellt om du gör lite gremolata och strör på strax innan serveringen
OSSOBUCCOMED KINAKÅL. En riktig ossobucco tillagas på tjocka skivor av kalvlägg. Det använder vi också här, men vi varierar rätten med kinakål och örter
Servera medgremolata och risotto milanese. Späd med vin och buljong. Osso bucoPortioner. Flå och kärna ur tomaterna, skär dem i små bitar och blanda dem med grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.