I söndags var det Kanelbullens dag och jag varvade utearbetet i trädgården med bullbak. Jag lyxade till bullarna lite och fyllde dom med både kanel, rivet äpple och mandelmassa vilket gjorde dom saftiga och goda
♥ Cheesecake deluxe ♥. Denna blir riktigt god och ser hur proffsigt ut som helst. ( den är för god för att jag ska kunna deladen i fler bitar ヽ(•‿•)ノ )
En flaska yaconsirap är det senaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Det är så himla konstigt tycker jag. Jag har ju så mycket att vara lycklig å glad över, men just på söndagar tenderar känslorna att svämma över en smula
Ibland lyckas man när man experimenterar och ja den här gången blev det en fullträff. Saftiga bottar som omfamnas av en söt cream cheese frosting och kanderade valnötter på toppen
De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
Lagom till Lucia bjuder jag på världens bästa lussekattsrecept. Jag kom över det här receptet för sex år sedan, när jag skulle fira min första jul som mamma
Jag är inte mycket för alla dagar som finns i kalendern för övrigt men just kanelbullens dag tycker jag är extra roligt då man få en mycket bra anledning till att baka massor av bullar
Här hemma älskar alla kanelbullar så jag tänkte att det fick bli ett försök på kalljästa sådana. Ikväll har vi haft middagsgäster på besök och eftersom att de stannat en stund på kvällskvisten så tänkte jag att detkunde vara trevligt med lite fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.