Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Köttochgrönsakssoppa. Idag är jag nöjd, en morgonpromenad och sedan kokade jag en underbar soppa. )I spadet hällde jag i en burk Viktväktarnas grönsakssoppaoch en köttbuljong, fem små hackade vitlöksklyftor, två gula lökar, fem morötter, två palsternackor, en halv fänkål, en bit kålrot, en bit purjolök,halva fläskläggen, kryddpeppar och lagerblad
Och i stället för att runda av med grädde blev det en mjölk- och mjölredning som rörs i på slutet. Soppan såg trevligare ut på bild med fina hela bitar men smaken är ändå viktigast - så ner med mixern bara
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Koreanskt marinerad biff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Alltså om köttoch potatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.