IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitarijuice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Tillservering 4 port ris Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar ochgenomskinlig. Skeda marinaden över köttet. Häll över marinadenoch låt det få marinera någon timme
Smält smöret och pensla potatisarna. Strö över salt och ströbröd. Skär dem i tunna skivor men inte helt igenom, det går lätt om man lägger dem mot kanten av en skärbräda eller i Lägg potatisarna med den skivadesidan upp i en ugnssäker form
Köttochgrönti gryta. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötkött som helst och det blir ändå väldigt mört ochfint
10 st Champinjoner. 11 msk Lime. 11 klyfta Vitlök. 11 tsk Paprika krydda. 11 tsk Chilli krydda. 12 tsk Gurkmeja (Valfritt). 11 msk Basilika. 12,5 dl Gräddfil. 11 krm Salt (Valfritt). 11 krm Peppar (Valfritt). 1Ris eller nudlarKoka upp de gröna bönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden ochgräddfileni svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Lägg inte för mycket kötti stekpannan, annars blirköttet kokt ochinte stekt. Handla gott svenskt kött, helst närproducerat, så lovar jag att det här blir gott
Dela köttetifinagrytbitarochtillsätttill gullöken. Idag lagade jag denna underbara gryta med äggplanta och gröna vindruvor som härstammar från det persiska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.