Smaka upp med salt och peppar. Lo äter den gärna med god aptit medans Sixten är mer svårflörtad. Det här är en väldigt god soppa som vi tycker om att göra under höst- och vintermånaderna
När det blev lite kyligare ute (och inne med för den delen) passade jag på att koka ihop denna somriga vitkålssoppa, innehållande bland annat färsk vitkål och färskpotatis
Maten vi äter är en av de största klimatpåverkande faktorerna i våra liv, right up there med transport, shopping och uppvärmning och el till våra bostäder
Denna matiga cajunkryddade soppa, med bönor, majs och morötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Smaka av med salt och vitpeppar. En vardagskväll när alla är hungriga får det räcka med en mobilbild. Jag letade nya vardagsrätter och tittade igenom Coops app och favoritmarkerade några stycken för att testa
Stöt spiskummin, och massera karrén med den och det rökta paprikapulvret. Först tänkte jag att jag kanske överdoserade med såväl paprikapulver som med nystött spiskummin, men det visade sig vara helt rätt mängd kryddor för att uppnå den eftersträvade effekten
Tvätta paprikorna och skär paprikaköttet i stora tärningar som harmonierar i storlek med morötterna. Du kan äta ragun som den är, som tillbehör till stekt fisk, med hårdstekta ägg eller rumstempererad på en buffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.