Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Skär hälften av paprikorna i ringar och lägg dem åt sidan. Skala och finhacka gul lök och vitlök. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, ost, salt och peppar
Vänd i vitlök ochköttet eller kyckling med ben, stek under omrörning tills köttet får färg. Mustig och smakrik jordnötssås som gärna ska få puttra en lång stund för absolut godast smak och konsistens
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs köttfärsen, flytta över det till en kastrull. Tärna morötter och potatis, hacka löken och fräs det i stekpannan
Och det bästa av allt den skötte sig själv i ugnen. Så ni som tror att ni kanske blir bjudna hem till oss kan strunta i att läsa receptet och vänta tills ni kommer på middag hos oss
Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken. Lägg ner salladsöken och rör om. Lägg ner rödlöken ochköttetoch stek dem ca 2-3 minuter. Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. 300 g kött
Först och främst så ska man aldrig steka för tjocka bitar kött färdigt i stekpannan. Tänk bara på att fläsk och kyckling ska vara genomstekta, medans nöt, vilt osv inte behöver vara det alls
När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.