½ msk grillkrydda eller motsvarande (jag kör med Santa Marias Steakhouse-krydda). Det som ger denna gryta en indisktouch är inte bara tekniken, jag använder både curryblad och chili
Lite smått och gott att fylla bröden med. Istället fick det bli en indisktouch på det hela. Jag kryddade med 2-3 tsk garam masala, 1-2 krm anchochili och salt
Vi bryter brödet i bitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Fräs färsen smulig tillsammans med strimlad purjolök. Till middag igår testade jag ett nytt recept på en smarrig köttfärsgryta som jag gjorde lite het och kryddig
Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav. Fräs löken, chilin och ingefäran i en stor kastrull med olja och pressa i vitlöken utan att det tar färg
Tillsätt den strimlade vitkålen och låt fräsa med några minuter. Idag gjorde jag istället en köttfärsgryta som är snudd pålika god som en kålpudding, men mycket snabblagad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.