Vispa smör och socker vitt. Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulvret. Rör ner mjölken och bred ut smeten i en smord och bröad (med havrekli) långpanna, 30 x 40 cm stor
Jag har den senaste tiden börjat inkorporera färsk chili i många av våra rätter. Och jag brukar vara duktig på att provsmaka chilin innan den landar i maten, då styrkan varierar enormt och mängden får styras därefter
Det finns en hel uppsjö med fröbrödrecept och alla tycks de vara lika beroendeframkallande. ) Det är svårt att sluta äta dem när man väl har tagit en tugga
F R E D A G. Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det varit i veckan, men sol. -) Extra go fredag för mig då det är en ledig dag, känns liksom helt ok
Pannacotta är nånting nytt hos mig och första gången ja åt de var inte så länge sen men nu när man vet hur gott de är så släpper jag inte den här desserten