Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoniikryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande medsina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av minafavoriträtter hos den lillapizzrian, nämligen "KycklingVindaloo"
Jag använder många olika kryddor iminmatlagning och när jag fickmöjlighet att laga middagtillsammansmed marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indiskkyckling curry som innehållerväldigt många olika kryddor
Poängen med denna väldigtflummigautläggningen gällande kryddor var att jag ville dela medmig av ett snabbt och lättlagat recept på en currypastamedkyckling och grönsaker, två självskrivna komponenter för mig när det kommer till att laga mat med curry
Servera med t. Skär kycklingfiléernaimindrebitar, i den storlek du önskar. Blanda crème fraiche, garam masala, ingefära, gurkmeja, kajennpeppar och salt
När kycklingen är klar, lägg den i en djup tallrik/form och täck över medplastfolié. Det var verkligenjättesmaskigt, men nästa gång ska jag nog dra på lite mer med kryddorna
Klä ett ungssäkert fat medaluminiumfolie och lägg kycklingbitarnamedskinnsidan upp. Krydda med garam masala, gurkmeja, chilipeppar, farinsocker och salt , rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.