Köttfärsgryta med asiatisk touch
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • nöt- eller viltfärs
  • 1 neutral olja
  • 1 sesamolja
  • 1 stora gula lökar
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 champinjoner
  • 1 japansk soja
  • 1 torrt vitt vin
  • 1 vatten
  • 1 strösocker
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 tumstor bit färsk ingefära, skalad och riven
  • 1 sesamfrön
  • 1 strimlad chili
  • 1 kokt ris1. Bryn färsen i oljan i en gryta.2. Ansa och skiva lök och champinjoner.3. Låt lök och pressad vitlök fräsa med färsen tills löken börjar mjukna. Tillsätt champinjoner och låt fräsa med färsen.4. Tillsätt soja, vin, vatten, socker, peppar och riven ingefära. Låt sjuda i 5–10 minuter.5. Strö över lite sesamfrön och servera med ris och chili för de som vill.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.