Morotssoppa med indisk touch - helt vegan
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 - 550 g morötter - helst ekologiska förstås
  • 2 färska knipplökar
  • 4 stora vitlöksklyftor
  • 6 dl vatten
  • 1 burk kokosmjölk, 400 ml - INTE lightvariant
  • 2 - 3 msk lantbuljongpulver
  • 1 msk lantbuljongpulver Bombay
  • 1 ingefärspulver
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk morotspulver
  • saft av en pressad apelsin, ca 3/4 dl 1 msk färskpressad ingefärssaft - riven och urkramad färsk ingefära
  • 1 msk cashewsmör eller jordnötssmör av bra kvalitet - med bara nötter och havssalt
  • ev lite salt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.