Idagfick avokadon toppa minsallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Om det inte redan har framgått, så kan jag berätta för er att jag älskar avokado
Sallad, dressing och ris kan man göra i en stor sats och det håller sig bra till nästa dag också. Vietnamesiska köket är något man hör och smakar allt mer tycker jag, kanske för att det är så gott
Nu är älgjakten är igång och det betyder att frysen snart kommer att fyllas på igen och eftersom jag inte gjort åt allt kött från förra säsongen så passade jag igår på att göra en älggryta
Fördela de marinerade bönorna över. Toppa varje sallad med mozzarella och bresaolaskivor. Sila av vätskan från bönor och kikärtor, skölj under rinnande vatten
I don’t even remember where thisrecipeoriginally came from – but we’ve made it at home over the past years, and I don’t use a recipe anymore, just mix the marinade together
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.