Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Vänd laxen, skuren i stora tärningar i olja och chili/limekryddan tillsammans med bläckfiskringarna. Häll av vattnet och blanda med olivoljan och balsamvinägern, lite salt och peppar
Jag vill gärna smaksätta bönormed något, annars blir de lätt lite torra och tråkiga. Salladen bestod av matkorn, blandade salladssorter, körsbärstomater, oliver, strimlad soltorkad tomat, feta och en majs- och bönbladning
Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter. Ni som följer Citroncest, har säkert märkt det eftersom just avokado förekommer i vart och varannat recept nu för tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.