Grekisk sallad med marinerad tofu, vegansk tsatsiki och vitlökskrutonger
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 stort isbergsalladshuvud
  • 3 dm färsk gurka
  • 1 burk blandade körsbärstomater á 250 g 1 röd spetspaprika
  • 1 stor rödlök
  • 1/2 mellanstor vattenmelon
  • 1 kruka färsk oregano
  • 1 burk inlagda kalamataoliver med kärnor
  • 400 g naturell fast tofu
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger eller juice från 1 citron 1 tsk flingsalt
  • 1 msk valfri örtkrydda
  • Chiliflakes efter smak
  • 1/2 limpa levainbröd eller liknande
  • 1/2 dl god olivolja
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 rejäl näve blandade örtkryddor
  • Rikligt med salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.