Grillad laxmedmarineradblomkål & dillcitronsås. Pensla laxenmed marinaden, låt vila några minuter. Grilla eller stek laxen efter eget tycke, ett par minuter på varje sida
Det låter säkert jättekonstigt men det är så gott och man blir verkligen mätt på få kalorier. Man får inte glömma att maten vi äter ska ge oss näring för att allt i kroppen ska funka, men tyvärr känns det som att fokus i dagens samhälle ligger på att äta för att se ut på ett visst sätt
Bredfyllningen över laxenoch rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. någon minut på varje sida, och då menar jag alla fyra sidorna
Men avokado är ju så gott. En bit tonfisk som var marinerad i olja och lime. Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.