Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofuoch kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp Om någon missat det här med kokosgrädde
En ljuvlig salladmedlimedressingoch panerad tofu. Servera tofubitarna till salladen. Precis som utlovat kommer här receptet på salladen jag gjorde av grönsakerna vi köpte på Tjärnviks gård som jag skrev om igår (klick)
Smaksätt med salt och peppar. Lägg i morötterna, sellerin och sultanrussinen när löken mjuknat. Häll över den marinerade svärdfisken på en smord ugnsplåt
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 1 romansallad. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamico och låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop med hallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofuoch kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp… Om någon missat det här med kokosgrädde
Lägg ris i botten, toppa medsalladoch lägg sedan på tofuoch ringla över lite dressing. Sallad, dressing och ris kan man göra i en stor sats och det håller sig bra till nästa dag också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.