Marinerad viltgryta med pommes duchesse och ugnsbakade körsbärstomater
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port.Viltgryta
  • ½ kg grytbitar av älg
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl madeira
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk krossade enbär
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 gul lök
  • 2 palsternackor
  • 2 morötter Sås:
  • 300 g skogschampinjoner
  • 3 dl grädde
  • 50 g ädelost
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • maizena redning
  • salt
  • svartpeppar
  • 30 körsbärstomater på kvist
  • 1 dl balsamvinäger
  • ½ dl olivolja
  • ½ msk råsocker
  • 1 tsk timjan
  • 1 vitlökskyfta
  • 1 kg mjölig potatis
  • 2 äggulor
  • 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.