Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
rivet skal och saft av ½ lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Blanda citronsaft, olja, socker och peppar i en salladsskål. Den här salladen var helt makalöst god. Jag hittade en getostmed honung i, men nästa gång tar jag vanlig, för getosten blev för mild
Smaksätt med salt och peppar. Häll över den marinerade svärdfisken på en smord ugnsplåt. Lägg i morötterna, sellerin och sultanrussinen när löken mjuknat
Både jag och Carro åt den här salladen under ett ständigt "mmm". Om du, som jag, brukar leka TV-kock, har du i förväg gjort salladen som det varma ska serveras på
Visserligen färdiga lammfärsbiffar från frysen, men de fick sällskap av en supergod och mycket passande sallad samt en getoströra som inte gick av för hackor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.