1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
En måltid är inte komplett utan en sallad eller grönsak av något slag. Det är inte alltid jag skär och blandar till en sallad men jag försöker alltid lägga upp någon form av grönsak på tallriken, typ rivna morötter eller paprika, gurka och tomat skurna i stavar och klyftor
Det finns många anledningar till att välja gröna julbord, jag kan minst nämna 2 500 000 stycken varje år, till jul ca 6889 ton, liv som vi människor har bestämt finns till endast för vår egna smaklökars skull
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Sallad på vattenmelon, gröna bönor och babyspenat babyspenat och röd mangold färska gröna bönor gul paprika vattenmelon rostade solsosfrön, sesamfrön och hel spiskummin flingsalt auberginecreme Rosta frön och kryddor i en torr stekpanna
Här kommer en sallad som kan bjudas till grillat eller så kan du äta den som den är. salladslök. Blanda alltihop med dressingen och du har en sommrig sallad
Här kommer en sallad som kan bjudas till grillat eller så kan du äta den som den är. salladslök. Blanda alltihop med dressingen och du har en sommrig sallad
Skölj salladen, spenaten och skär paprikan i strimlor. 1 påse grönsallad , blandad. 1. Rosta nötterna i en torr het stekpanna tills de fått en ljusbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.