Om det nu skulle råka vara soligt ochvarm är vattenmelon den bästa maten. Salladpå vattenmelon, grönabönoroch babyspenat babyspenat och röd mangold färska grönabönor gul paprika vattenmelon rostade solsosfrön, sesamfrön och hel spiskummin flingsalt auberginecreme Rosta frön och kryddor i en torr stekpanna
Sedan la vi i/påkycklingenoch lät den gå på låg i fyra timmar. När det nästan var dags att servera reducerade jag såsen lite i en kolstålspanna, som kan gå klart i ugnen för att få lite yta påkycklingen
Plocka upp kycklingenoch stek först på hög värme, sänk sedan och låt efter steka lite. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Jag har inte alls mycket energi till att stå i köket och laga mat nu när det är så varmt. Det blir mest fräscha sallader som man står sig länge påoch idag blev det inget undantag utan vi åt en grön härlig sallad med färdig grillad kyckling
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.