Indisk kikärtsgryta med brysselkål
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk färsk ingefära
  • 0.5 tsk currypasta
  • 1 msk rapsolja
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • 2 krm garam masala
  • 150 g brysselkål
  • 3 st tomater
  • 2.5 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 st kikärtor
  • salt och peppar
  • persilja
  • bröd
  • 1 dl hönsbuljong
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 150 g parmesanost
  • sparrisstänger
  • vatten
  • 1 st citron
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.