Jag köpte minrödacurrypastai en indiskspecialbutik här iMilano. Stek rödkåleni olja. I receptet nedan har jag skrivit två matskedar currypasta - det är anpassat efter den vanligacurrypastan du hittari svenska matvarubutiker (men du kan naturligtvis anpassa mängden efter hur mycket hetta du vill ha)
Lös upp curry pasta i kokosmjölk i en gryta. Koka upp och tillsättkoriander och fisksås. Strimla sockerärtotna (jag tillsatte även strimladbroccolistjälk)
Jag gillarpotatis som kokar i grytor med kokosmjölk och curry och det här en variant av det. Jag lagade den ganska mild för att Stella skulle gilla den och det gjorde hon, och det gjorde vi med
Vispaihop kokosmjölk och rödcurry. Häll curryblandningen över fisken. Vad är det här för vinter. Jag älskar verkligen kokosmjölk och rödcurry och sen broccoli dessutom så blir det hur gott som helst
Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den rödacurryn på låg värme tills löken är mjuk. Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.