Krämig och het fläskfilégryta 2 tsk gochujang (koreansk chilipasta). 300 g skogschampinjoner 700 g fläskfilé 2 rödlökar, i klyftor 1 röd paprika, grovhackad 3 klyftor vitlök, finhackad 4 cm ingefära, finhackad 4 dl crème fraiche 2 dl äppeljuice 2 msk koncentrerad kalvfond 2 msk japansk soja 2 tsk sesamolja 2 tsk gochujang (koreansk chilipasta) 65 g babyspenat matolja till stekning 4 port jasminris, kokt www.koket.se
Köttbullar i tomatsås - Zeinas recept Koka upp såsen och låt sedan puttra långsamt medan du förbereder köttbullarna. Blanda ströbröd eller smulade brödskivor med mjölk, rör om www.koket.se
Svampgratinerade färsbiffar Blanda färsen med allt utom bacon och tomater. Stek dem sakta klara på medelvärme. Stek baconet och lägg på biffarna www.koket.se
Köttfärswok i pitabröd Fräs köttfärsen, i med buljongtärning och vatten. Låt bambuskotten rinna av och ner med dem. Krydda med vitlök, soja, sweetchili, salt Smaskelismaskens
Italiendoftande färsbiffar med örtsås - Knegen - Sveriges största provkök - Kokaihop.sewww.kokaihop.se
KÖTTFÄRSBIFFAR MED DIJON OCH HACKAD BACON, UGNSROSTAD FÄRSKPOTATIS & GORGONZOLASÅSKöttfärsbiffarmed dijon & bacon. Smaka därefter av med salt och peppar. Smetana hittades också, vilket är en rest från då jag gjorde blinier med löjrom för ett tag sedan Malin's Diner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.