I veckan samlades vi ett gäng hungriga och nyfikna matbloggare i Kortedala för en afton med temat "land" där vi skulle välja ett land och laga matdärifrån
Om du kikar runt på inläggen och recepten vi har här på Hälsa som livsstil kan du se att vi använder vår slow cooker till mycket olika saker, båda till att blötlägga bönor och göra klarifierat smör med mera
5 tsk chiliflakes. Blanda ihop alla ingredienserna och forma till köttbullar. Stek bullarna i omgångar i olivolja tills de är genomstekta och fått en gyllene färg
När du anser dig klar, eller har lessnat, så tar du fram durkslaget och silar av buljongen. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Spenatöverbakad lax med nässelsås. Vårmatshälsningarfrån ett berg i Värmlandskogarna. Det passar oss utmärkt med lite mer snabblagad mat nu när trädgårdssysslorna börjar kalla på oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.