Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Att raggmunk dessutom är så himla gott med en bit fint fläsk till gör ju inte det hela sämre. Man har ont om tid i bland och då finns det rätter som är riktigt braatt ta till för att få lite omväxling
Speciellt kinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkelt attgöra hemma själv. Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimlad biff i sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan ni själva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om ni vill
) Jag hade tagit fram en skinkstek och tinat och behövde helt enkelt laga till den snabbt och enkelt, inte för att äta samma dag utan för att fixa ett storkok för att fylla på med lite nya matlådor i frysen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Det är riktigt roligt att "leka" i köket. MojsigtAttlaga vegetariskt behöver inte vara svårt. ) Häll i tomatsåsen i kastrullen och låt puttra på lite svagare värme
Det kan ju vara lika enkelt, godare och nyttigare attgöra själv. Brukar vara låga i kolhydrater, och med tanke på hur lite man använder brukar det inte vara mycket att tala om
Lägg inte i mer kött än attdet täcker hälften av pannan för att hålla temperaturen uppe. En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag
Ibland känner jag att jag fastnar i väldigt ambitiös matlagning där allt ska smaksättas med all sköns spännande kryddor och såser och efter ett tag kan det nästan kännas som en belastning attlagamat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.