Pulled pork och annat kött som långbakas iugnen är ju som bekant på modet. Ett bra mode för övrigt, eftersom kött som får puttra länge blir mer lättsmält för kroppen
Som vanligt är det viktigt att hålla koll påtemperaturenvidtillagningen av fisken. Veckans recept blev jag själv bjudenpå av goda vänner en Valborgsmässoafton för ettpar år sedan
Som vanligt är det viktigt att hålla koll påtemperaturenvidtillagningen av fisken. Veckans recept blev jag själv bjudenpå av goda vänner en Valborgsmässoafton för ettpar år sedan
Det var tur det, för heladenangivnamängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillarinte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
passar påvilken fest som helst. Blanda äpple ochpepparrotsvispoch fördela över rostbiffen. Tunnbrödsrullar med rostbiffochpepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Härliga gäster skulle inledahelgen, tjoho. Jo enhel del gott. Hade vientrevlig kväll. Jag lade upp allt påett stort runt fat, fetan imittenoch dadlarna runtom med varsin tandpetare i
Fett. Sparabuljongeniformen. SvartpepparMalen. Krydda det runt om med salt ochpeppar. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen
Häll idegbunkenoch slå påresten av vattnet kallt. Smula jästenoch rör ut denilite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk ikylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.