Mustig gryta med nötkött och grönsaker - långbakad i ugn på låg värme
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 850 - 900 g nötkött eller älg - högrev förslagsvis
  • 3 msk rårismjöl eller vanligt rismjöl
  • 3 msk Grillkrydda Provencale från Krusmyntagården
  • 375 - 400 g morötter
  • 200 g palsternackor
  • 125 g rotselleri
  • 250 g brysselkål
  • 175 - 200 g små fina champinjoner - ev hela från burk
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 burk körsbärstomater
  • 2 dl rött vin eller matlagningsvin
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • 2 msk oxfond
  • hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.