Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustiggryta. Servera med t. Lägg tillbaka allt kött igrytan, tillsättpaprikapulver, grönsakeroch örter och fräs på
IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstorapotatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria3-80 g Mer info Ladda kupong
koka upp och låt puttra pålågvärme under tidenpotatisen kokar. Häll vatten i stekpannan och låt koka ett par minuter, pudra mjölet över köttet, häll på vattnet från stekpannan, grädde, soja och grönsaksbuljong
Tillsätt resten av smör och olja och fräs grönsakeroch kryddor ett par minuter. Smält sockret i en stor kastrull påmedelstarkvärmetills det är ljusbrunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.