Het fiskgryta
Erik Grödahl
Erik Grödahl
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 00 i Allmänt,
  • Det här behövs för 3-4 portioner 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 10-15 gram finhackad persilja
  • Saft och skal från en halv citron
  • 1 dl olivolja
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1/2 tsk salt
  • 600 gram torskrygg skuren i bitar
  • 1 msk olivolja
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 1/2 krm cayennepeppar
  • 1 röd finhackad chilifrukt (om du vill ha grytan riktigt het behåller du kärnorna)
  • 400 gram krossade tomater (Mutti)
  • 1 1/2 dl vitt torrt vin
  • 5 dl fiskfond
  • Ev salt
  • 200 skalade räkor
  • Bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.