Vi äter fisk minst en gång i veckan, och det finns så många olika rätter att testa. Jag serverade fisken med potatismos, kokta morötter, skivad gurka och basilika
Ingredienser Portioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Lägg laxbitarna i en smord ugnsfast form, häll över såsen och ställ mitt i ugnen på 200 grader ca 10 minuter tills fisken nåt en innertemperatur av 55 grader. 10 minuter tills fisken nåt en innertemperatur av
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt att göra och gott. 4 portioner400 g rimmad lax8-10 kokta skalade potatisar1 gul lök1 dl hackad dillÄggstanning
Fisk. fisk,. Skölj fisken och lägg på aluminiumfolie på en plåt. Fisk. Tillslut foliepaketet och stek i 200 grader tills fisken är klar. För dig som är viktväktare, med 150 gram fisk och 200 gram potatis blir det 11 sp. 150 gram fisk
Fisk i folie, något som till en början fick mig att minnas skolans hemkunskap och de smaklösa paketen med delar av fiskblock, lite purjolök och en tomatskiva i