B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Bind upp oxfilen med bindgarn, krydda med salt- ochsvartpeppar samt pressad vitlök. Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Krydda med salt ochsvartpeppar. Smaka av med salt & svartpeppar. Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Tag ur köttet ur ugnen och salta med flingsalt ochsvartpeppar. Strö över flingsalt ochsvartpeppar, ruska om bunken så att saltet och pepparn fastnar på tomaterna
Gnid in köttet i en neutral olja så att salt och nymald svartpeppar sedan fäster på köttet. Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Gnid in köttet i en neutral olja så att salt och nymald svartpeppar sedan fäster på köttet. Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.