B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Låt oxfilén bli rumstempererad så att köttbiten inte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Sänk eventuellt värmen en aning och tillsätt därefter rejält med smör som du öser över köttet med hjälp av en sked
Låt oxfilén bli rumstempererad så att köttbiten inte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Sänk eventuellt värmen en aning och tillsätt därefter rejält med smör som du öser över köttet med hjälp av en sked
Putsa oxfilén. I med tomatpurén och salt och peppar. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det Bearnaisesås, Gräddsås, Béchamelsås och rödvinssås (glömde jag någon
F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsen. Börja med potatiskakan. Rödvinssås. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.