Halloumi Stroganoff
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g halloumi
  • 11 gul lök
  • 11 röd paprika
  • 1250 g champinjoner
  • 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 11 burk röda linser, ca 400 g
  • 11 burk krossade tomater, ca 400 g
  • 12 msk tomatpuré
  • 11 tsk dijonsenap
  • 12 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%
  • 11 krm salt
  • 13 dl ris
  • 1250 g sockerärter
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g halloumi 1 gul lök 1 röd paprika 250 g champinjoner 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 burk röda linser, ca 400 g 1 burk krossade tomater, ca 400 g 2 msk tomatpuré 1 tsk dijonsenap 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 1 krm salt 3 dl ris 250 g sockerärterGör så här Skär osten i ca 1 cm tjocka strimlor. Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och champinjoner i skivor och fräs i 1 msk smör-&rapsolja i en gryta. Skölj linserna och tillsätt tillsammans med krossade tomater, tomatpuré, dijonsenap och syrad grädde. Låt koka på svag värme 2-3 min. Fräs osten i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min. Vänd ner osten i grytan och smaka av med salt. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 1 min. Servera till stroganoffen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.