Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 3 msk koncentrerad kycklingfond
kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. Bryn rotsaker, kantareller och lök i en gryta med lock. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Tillsätt svamp ochkyckling, rör om, ta bort från värmen. Koka kycklingfiléerna tills de är mjuka. Dock så var det svårt att följa det här receptet, då jag fick det på ryska och fick använda google transelate
Kavla ut degen till passande storlek, blanda krossade tomaterna med kryddorna och blanda med en stavmixer sen bred jämt över pizzan, lägg på champinjon, kyckling, mozzarella och sist oregano
receptet i både medoch utan kornris, jag äter sällan ris av något slag men. Servera med. lägg i grönsakerna och örterna, placera kyckling ovanpå, placera i ugnen i ca
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar. Blanda ihop creme fraiche med vatten, pressad vitlök och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.