Bryn kycklingbitarnai smör så dom får färg, salta och peppra och lägg över i en ugnsform. Krämigkycklingmed alla minafavoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde ochfetaost
Strimlakycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade medlite tomater och färsk basilika
Stek kycklingenmed kryddor ochvitlök. Blanda samman kyckling, spenat ochchampinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Fågel ⁄ ReceptKycklingiugnmed ädelost – enkelt och gott. Kycklingiugnmed ädelost. Kycklingiugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blirfantastisk god
Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsformoch lägg ikycklingfiléernaoch krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlökochchili
Skiva upp kycklingoch mozzarella och stoppa iugnen. Lägg ner kycklingeni en smord ugnsfast form. Den här kycklingrättenmeditalienska smaker är en riktigt bra fredagsrätt, men också perfekt så här isemestertider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.