Vad härligt det är när solen äntligen har kikat fram. Startade morgonen pigg och utvilad med att baka lite gott frukostbröd fullt av nyttiga fibrer och torkad frukt
Ta i lite av grädden och rör om. Så självklart var det upp till lite bevis medlite schyst käk. Till förrätt blev det Hummersallad, och sedan till varmrätt Anka med fikonsky
Favoritbröd med chiamjöl och gojibär, surdegsformbröd med frukt och nötter, supernyttigt frukostbröd, mandelchokladkaka med svarta bönor, och knapriga havrekakor
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en litenyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Vill man balansera upp medlite sötma kan man servera frukt eller bär till. Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker
Speciellt en frusen, regnig och blåsig dag efter jobbet, visst vill man egentligen sätta sig till bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinns verkligen inte med vissa dagar
Hittade litenya, spännande produkter på Coop förra veckan. Märket är Simsalabim och i den här kylen hittade jag kycklingkebab, nötkebab, kebabbröd och olika såser
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver ochlite finhackad färsk rosmarin
Mixa avokadon i en matberedare eller med mixerstav. Tänk på att avokadon måste vara mogen, är den för hård kommer du inte kunna få den slät och klumpfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.