Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Jag vill gärna smaksätta bönormed något, annars blir de lätt lite torra och tråkiga. Salladen bestod av matkorn, blandade salladssorter, körsbärstomater, oliver, strimlad soltorkad tomat, feta och en majs- och bönbladning
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig salladpå morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.