1 Tryffeldressing2
äggulor 2 tsk dijonsenap 1 tsk vitvinsvinäger ca 4 dl neutral olja citron , saften salt och svartpeppar 2 tsk svart tryffelolja sommartryffel, till garnering och smaksättningBlanchera bönorna i saltat vatten, kyl ner dem direkt därefter i isvatten. Låt dem rinna av i ett durkslag, Dela den nykokta potatisen och håll varm i kastrull. Lägg äggulan i en skål tillsammans med senapen och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget tills det blir en tjock majonnäs. Smaksätt majonnäsen med salt, lite citronsaft, svartpeppar, tryffelolja och eventuellt lite riven tryffel. Blanda den kokta potatisen, bönorna och löken med dressingen. Smaka av med salt och svartpeppar. Toppa salladen med plockad dill riven färsk tryffel.
Tärna potatisen grovt ochstrimla purjolöken fint. Garnera med färsk bladpersilja. Blanda samtligagredienseroch smaka av med salt och nymald svartpeppar
Spadet från kyckling, se under tips. Flingsalt, efter smak. 1 kg färskpotatis, kokt. 250 g sparris, grön. 2 msk olivolja. 2 dl parmesanost, finriven. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tipsFlingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak
Dela påsparrisenoch fräs några minuteri olja, vitlökochchilikrydda. Matigsallad med röda linser, räkor ochsparris ✨ Supergod, snabblagad ochpricken över i med en fräsch ochsyrligörtdressing av kvarg
Salladpå vattenmelon, gröna bönoroch babyspenat babyspenat och röd mangold färska gröna bönor gul paprika vattenmelon rostade solsosfrön, sesamfrön och hel spiskumminflingsaltauberginecreme Rosta frön och kryddor i en torr stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.