Skala och riv vitlök ochingefära. Servera tofunmed zataysås, ris och picklade grönsaker. Tillsätt till grönsakernaoch låt det stå och dra till servering
Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans medgrönsakernaoch slå på ostronsåsen. Fräs grönsakerna, vilöken, ingefäranoch chilin i resterande oljan tills de är mjuka
Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans medgrönsakernaoch slå på ostronsåsen. Fräs grönsakerna, vilöken, ingefäranoch chilin i resterande oljan tills de är mjuka
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Skär ner alla grönsaker till lagom stora bitar. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut
Måndag betyder förstås vegetarisk igen här på bloggen, och idag får det bli en härlig och innehållsrik, ljummen sallad med belugalinser ochgrönsaker, toppad med soltorkade körsbärstomater och frasstekt, mandelpanerad tofu
Blanda med grädde av något slag, förstärk med ytterligare fisk- eller hummerfond, och sjud grönsakeroch valfri fisk/skaldjur några minuter så får du en härlig soppa
Riv också en bit färsk ingefära över grönsakshacket och fortsätt stek i ett par minuter. Skär tofun i små tärningar och blanda medgrönsakerna i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.