Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmedgrönsakeroch äggnudlar. I medwokgrönsakerna. I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Om du hör till dem som har svårt att klara av broccoli med tuggmotstånd, föreslår jag att du först förväller den några minuter, och sedan spolar av den i kallt vatten
Vid grönsakslåderensningen fick jag syn på en bit färsk ingefäraoch är det något som är gott i wok så är det ingefära, varför den fick finna sig i att beblanda sig med övriga grönsaker
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Blanda med grädde av något slag, förstärk med ytterligare fisk- eller hummerfond, och sjud grönsakeroch valfri fisk/skaldjur några minuter så får du en härlig soppa
Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar. Hetta upp olja i en stekpanna och woka grönsakerna hastigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.