Gulaschsoppa på vildsvin
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött
  • 2 gula lökar
  • 4 klyftor vitlök
  • 4 potatisar fasta (400 g)
  • 1 morot
  • 3 msk smör (eller rapsolja)
  • 2 tsk kummin, malen
  • 1 tsk mejram, malen
  • 3 msk paprikapulver
  • 3 msk tomatpuré
  • 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft
  • 1,5 l oxbuljong
  • salt, efter smak
  • peppar (efter smak)
  • gräddfil
  • nybakat bröd
  • 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
  • Tillbehör gräddfil nybakat bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.