Revbensspjäll på vildsvin
recept.viltmat.nu
recept.viltmat.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg vildsvinsspjäll
  • 6 st vitpepparkorn
  • 2 st lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 3 msk vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk rödvin
  • 1 dl honung
  • 2 tsk chilipulver
  • 1-2 tsk ingefära
  • 2 st vitlök klyftor, pressade
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar mald
  • ½ dl ljus soja typ Kikkoman
  • 2 dl muscovadosocker ljust
  • 2 dl soja
  • 2 dl honung flytande
  • 2 dl ketchup
  • 2 bitar färsk ingefära tumstora, rivna
  • 4 st vitlök klyftor, pressade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.