Rostbiff på vildsvin med nyponglaze, matvetesallad, cider & senapskräm
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 55 grader
  • 75 grader
  • 2 timmar
  • 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin
  • 2 klyftor vitlök
  • 
2 msk nyponsoppa
  • 
1 msk honung
  • 1 msk äppelmos
  • 1 kvist färsk timjan
  • 1 kvist färsk rosmarin
  • smör
  • salt och peppar
  • 2 dl färskost
  • 1 msk grov senap
  • 1 msk cidervinäger
  • 4 portioner matvete
  • 1 rödlök 
2–3 morötter matolja
  • 1⁄2 citron 
1–2 msk rapsolja
  • 1⁄2 dl russin
  • 
100 g färsk spenat och ruccola
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.