Burgare på vildsvin
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fett vildsvinskött, grovmalet
  • 11 msk ketchup
  • 11 msk senap, dijonsenap
  • 1 salt, efter smak
  • 1 svartpeppar, grovmalen, efter smak
  • 11 msk bladperslija, finhackad
  • 150 g färskost
  • 1100 g keso
  • 10,75 dl crème fraiche
  • 11 msk gräslök, finskuren
  • 1 peppar (efter smak)
  • 18 hamburgerbröd, små
  • 11 rödlök, skuren i tunna skivor
  • 18 skivor bacon, knaperstekt
  • 12 tomater, tunt skivade
  • 1 lite ruccolasallad
  • 1 Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad
  • 1 Kall ostås50 g färskost 100 g keso 0,75 dl crème fraiche 1 msk gräslök, finskuren salt, efter smak peppar (efter smak)
  • 1 Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare
  • Blanda färs och kryddor. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem. Ostsås
  • Mixa alla ingredienser till såsen. Ställ kallt. Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.