Vi har nämligen fått en ny, fin tortillapress som skall invigas och jag hoppas på mästerverk. Rostbiff är en tacksam detalj som med fördel tillagad hel på låg värme
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kålpudding påvildsvin med savoykål. Nu var det tag sedan jag åt det här och det blir därför nästan plågsamt att skriva ner receptet och titta på bilderna
Kommer ihåg när min mamma kokade kött i en tryckkokare, var faktiskt lite rädd när jag skulle gå förbi spisen och den stod på… trodde att den skulle explodera
Höstgrytapå hjortinnanlår och färggranna rotfrukter Print Författare. Denna hjorts innanlår hamnar i en härligt mustig höstgryta med en massa lokalt producerat från denna ö
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Jag gjorde Porterstek påVildsvinsstek - en riktig festmåltid. Vi börjar bli trötta på att ha flyttkartonger med böcker och CD-skivor i ena hörnet i lägenheten
Vildsvin är gott, sommartid grillar vi köttet men under vinterhalvåret passar en värmande soppa. Martin Löf 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 vitlöksklyftor 4 potatisar av fast sort (400 g) 1 morot 3 msk Smör eller rapsolja1 krm sambal oelek (2 tsk kummin, malen) 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0. Anita 300 g vildsvinsstek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.