Har nästan alltid färdiggroddade alfalfa och gröna linser hemma. Har fått in en rutin att när de färdiggroddade ställs i kylen, startar jag en ny omgång med groddar
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrönoch gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Ringla över rikligt med olivolja, strö över solrosfrönoch sedan flingsalt efter smak. Solrosfrna blir sådär härligt rostade och saltade och passar såå fint till potatisen
Till salladen blev det även helgrillad lax och en god kall örtsås. Krämig och färgglad. I salladen har jag rädisor och sockerärtor, båda ifrån egna trädgården
Blanda ner ägg, solrosfrönoch örtsalt. Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.