Tillsätt tomat, paprika, chevreost,. Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. 40g skivad gul paprika. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. 40g skivad gul paprika. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Denna gång fick soltorkade tomater, champinjoner, squash ochpaprika samsas i grytan. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
(Man kan ta vad som passar en bäst egentligen, annat som jag tycker är gott i sallad är snabbstekta haricot verts, färska sockerärtor eller sugar snaps, alfa-alfagroddar, tärnad nektarin/persika, tärnad mango
Maken är hemma och ordningen är återställd. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Sallad med jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Skölj och strimla rödkål och sallad. Skölj och skiva aprikoserna och skölj och finhacka basilika. Blanda ihop olja med citronsaft och ringla över salladen
Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt. Paprikapulver. Stek under tiden även de kvartade champinjonerna och kantarellerna och den hackade rödlöken i en annan stekpanna
Lägg över kikärter, avokado, fetaost, passionsfrukt, krydda med svartpeppar. Kikärterna följde med i en Smakbox och passade ypperligt i den här salladen
Idag kan jag säga att jag mår sååå himla bra efter en lång period av egentligen små problem, men som varit betungande och orsakat både sömnlösa nätter och oro för hur det ska gå ihop sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.