Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kantarellsås valde jag att testa min systers recept ochden var såååå himla god, Dessutom var det himla kul att få en anledning att använda de Trattkantareller som jag och dottern plockade och torkade tidigare i höstas
Servera dessa tillbehör med engod köttbit och lite sallad. Låt allt koka ihop under några minuter, smaka av ochtillsätt mer kryddning vid behov, innan du tar av såsen från värmenoch låter den stå en stund för att "gotta till sig"
Det blev den här såsen, som visade sig bli så god att jag måste dela med mig av receptet. Jag föreställer mig att den också är jättegodtill varmrökt lax, laxpaté eller annan fisk
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Mycket grillat blir det när det är fint väder och vi grillade igår också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.